پر از حرفای تازه
ادامه مطلب:
ادامه مطلب
+تاریخ یکشنبه 19 آبان1392ساعت 19:55 نویسنده سوگلی |

ادامه ی مطلب...
ادامه مطلب
+تاریخ یکشنبه 19 آبان1392ساعت 19:40 نویسنده سوگلی |

تشریف ببرید ادامه ی مطلب....
ادامه مطلب
+تاریخ یکشنبه 19 آبان1392ساعت 18:51 نویسنده سوگلی |

عسیسای دلم عسک خانوادگی که تو عروسی انداختیم رو تو چند پست جدا براتون میذارم+چند تا عسک از خرید ها!اگر بخوام همه عکسای خریدارو بذارم خیلی طول میکشه چند تایی میذارم و یکی دو شب دیگه بقیه رو میذارم...


ادامه مطلب
+تاریخ دوشنبه 28 اسفند1391ساعت 2:47 نویسنده سوگلی |

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر
ادامه مطلب
+تاریخ دوشنبه 14 اسفند1391ساعت 10:2 نویسنده سوگلی |

طرز تهیه کوفته برنجی
ادامه مطلب
+تاریخ سه شنبه 2 آبان1391ساعت 10:2 نویسنده سوگلی |

طرز تهیه دلمه    و     حلوا
ادامه مطلب
+تاریخ یکشنبه 5 شهریور1391ساعت 21:58 نویسنده سوگلی |

دستور پخت با عکس در ادامه مطلب....
طرز تهیه کباب تابه ای هم تو همین پست گذاشتم.....
ادامه مطلب
+تاریخ شنبه 21 مرداد1391ساعت 13:25 نویسنده سوگلی |

عشقای من عکس تمومه غذاهایی که تو این مدت درست کردم رو براتون گذاشتم و هر کدوم رو که دوست دارید بگید تا دستور تهیه شو براتون بنویسم!((فقط خواهشا عکس و طرز تهیه غذاها رو کپی نکنید))....

دوستای گلی که روزه هستند تو رو خدا بذارند بعد افطار عکسارو ببیند تا واسه سحرشون طرز تهیه شو بگم و درست کنند....اینطوری هوستون میشه خواهشا نگاه نکنید...


خورشت قیمه

کباب تابه

جوجه کباب تابه ای

حلوا

شهد حلوا(شربت هل و گلاب)

مرغ با سس پرتقال

باقالی قاتق

آبگوشت


ادامه مطلب
+تاریخ شنبه 21 مرداد1391ساعت 1:21 نویسنده سوگلی |

دستور غذا در ادامه مطلب.....
ادامه مطلب
+تاریخ جمعه 20 مرداد1391ساعت 3:39 نویسنده سوگلی |

دوست جونا من تو ادامه مطلب براتون عکس ۳نوع غذارو گذاشتم هر کدوم رو که دوست داشتید بگید تا طرز تهیه شو براتون بذارم....
ادامه مطلب
+تاریخ شنبه 31 تیر1391ساعت 21:30 نویسنده سوگلی |

عکس و دستور پخت در ادامه مطلب....
ادامه مطلب
+تاریخ شنبه 31 تیر1391ساعت 21:25 نویسنده سوگلی |

توضیح و عکس در ادامه مطلب....
ادامه مطلب
+تاریخ شنبه 31 تیر1391ساعت 21:17 نویسنده سوگلی |

دستور پخت با عکس در ادامه مطلب
ادامه مطلب
+تاریخ شنبه 17 تیر1391ساعت 13:16 نویسنده سوگلی |

دستور پخت با عکس در ادامه مطلب
ادامه مطلب
+تاریخ جمعه 16 تیر1391ساعت 2:2 نویسنده سوگلی |

ادامه مطلب با عکس براتون توضیح دادم....
ادامه مطلب
+تاریخ جمعه 16 تیر1391ساعت 1:35 نویسنده سوگلی |

ادامه مطلب.....
ادامه مطلب
+تاریخ یکشنبه 11 تیر1391ساعت 2:33 نویسنده سوگلی |


ادامه مطلب
+تاریخ پنجشنبه 11 خرداد1391ساعت 10:26 نویسنده سوگلی |

دستور پخت و عکسش رو تو ادامه مطلب گذاشتم....
ادامه مطلب
+تاریخ چهارشنبه 10 خرداد1391ساعت 15:31 نویسنده سوگلی |

طرز تهیه کتلت مرغ.....
ادامه مطلب
+تاریخ پنجشنبه 10 فروردین1391ساعت 15:45 نویسنده سوگلی |

طرز تهیه کتلت قارچ.....
ادامه مطلب
+تاریخ چهارشنبه 24 اسفند1390ساعت 2:10 نویسنده سوگلی |

طرز تهیه کیک پنیری
ادامه مطلب
+تاریخ دوشنبه 8 اسفند1390ساعت 21:6 نویسنده سوگلی |

طرز تهیه مرغ با سس رب...
ادامه مطلب
+تاریخ پنجشنبه 4 اسفند1390ساعت 1:22 نویسنده سوگلی |

عجیب ترین و چندش اورترین کنسرو های دنیا
ادامه مطلب
+تاریخ جمعه 9 دی1390ساعت 1:15 نویسنده سوگلی |

سالادی که امشب درست کردم خیلی ساده و خوشمزه هست..حتما یکبار امتحان کنید!

اول جوونه ماش رو کامل میشوریم و اماده میذاریم تا ابش بره...

بعد از اون ذرت اب پز که کنسروش تو مغازه ها هست رو با قارچ خرد شده با جوونه ماش مخلوط میکنیم و بعد زیتون بدون هسته به سالادمون اضافه میکنیم و به همراهه سس مایونز+نمک+فلفل سیاه+سرکه بالزامیک سرو میکنیم...

نوش جونتون

+تاریخ یکشنبه 27 آذر1390ساعت 0:48 نویسنده سوگلی |

تو اکثره پاستا ها از خامه و جعفری استفاده میشه...برای تهیه ی این سس خیلی خوشمزه که شبیه سس لازانیا هستش باید به ترتیب کارهای زیر رو انجام بدیم....

اول کره رو تو تابه میریزیم و زیرش رو کم میکنیم تا بوی سوختگی نگیره...اگه از کره گیاهی استفاده کنیم بهتره چون پنیر پیتزایی که توی سسمون میریزیم به اندازه کافی چرب هستش!

وقتی کره اب شد اروم اروم خامه(به اندازه نصف لیوان)رو به کره اضافه میکنیم و میذاریم خوب با هم مخلوط بشن...یه سسه کرم رنگی بدست میاد که بعد از اون باید پنیر پارمزانمون رو که به اندازه یه لیوان هستش به موادمون اضافه کنیم و تند تند به هم بزنیم تا با مخلوطه شیر و خاممون کاملا قاطی بشه....

بعده ۵دقیقه که مداوم به هم زدیم ٬سیر و بعدش جعفری تازه و خرد شده مون رو به مواد اضافه میکنیم و واسه اینکه عطرش بیشتر بپیچه تو سس نباید حرارت ببینه....به همین سرعت یه سس خوشمزه درست میکنیم......

+تاریخ جمعه 18 آذر1390ساعت 2:26 نویسنده سوگلی |

عخشای من اگه میخواید یه کوکوی خوشمزه رو تست کنید حتما یکبار کوکوی مرغ رو درست کنید....عالیه!

اول باید مرغ رو چرخ کنید...به نظره من اگه از فروشگاه های زنجیره ای چرخکرده و امادش رو بگیرید خیلی به صرفه تره و اما نوعه پختنش:

به هر اندازه ای که میخواید مرغ رو بردارید و تو یه ظرف بریزید...من با ۹۰۰ گرم ۱۸ تا تیکه درست کردم!بعدش یه پیاز متوسط تو مرغتون رنده کنید و واسه اینکه اب پیاز شل نکنه کوکو رو یه قاشق ارد سفید به موادتون اضافه کنید....

بعد از اینکه مرغ رو با پیاز به هم زدید ۴تا تخم مرغ به مواد اضافه کنید و بعد از اون زعفرون٬نمک٬فلفل٬پودر سیر٬زردچوبه میریزیم رو موادمون و کاملا به هم میزنیم تا تمومه مواد با ادویه مخلوط بشه...

وقتی مخلوط شدن توی تابه روغن میریزیم و میذاریم کمی داغ بشه...بعدش یا مثله کتلت سرخ میکنیم یا تو قالب های مدل دار میذاریم و سرخ میکنیم....

خیلی سریع سرخ میشه چون مرغ خیلی نرمه...وقتی دو طرف طلایی شد برش میداریم.....واسه تنوع میتونید گاهی موقع ها وقتی مثله کتلت درش اوردید قبله سرخ کردن وسطش پنیر پیتزا بذارید تا موقع ی سرخ شدن اب بشه و بره به خرده کوکو...خیلی ترد و خوب میشه....نوشه جونتون

+تاریخ پنجشنبه 17 آذر1390ساعت 1:51 نویسنده سوگلی |

خشجلا اومدم سوپی که امشب درست کردمو براتون طرز تهیه شو بذارم تا یکبارم که شده تستش کنید....

اول تیکه های مرغ رو با نصف قابلمه اب رو اجاق میذاریم تا اب جوش بیاد...بعدش به مرغمون پیاز اضافه میکنیم و بعدش سیب زمینی و قارچ و هویج و ادویه که شامل نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هست رو اضافه میکنیم و کمی هم رب گوجه بهش میزنیم و درش رو میذاریم....

نیم ساعت بعدش رشته سوپی یا جو رو به موادمون اضافه میکنیم و نیم ساعت میذاریم تا به خوبی با موادمون مخلوط بشه...اگر کنسرو نخود فرنگی هم داشتیم باید ده دقیقه قبل از اینکه سوپمون اماده بشه به موادمون اضافه کنیم تا له نشه....

در اخر هم اگه دلتون خواست میتونید یه مشت جعفری تازه به سوپ اضافه کنید و بعده چند دقیقه سرو کنید....اگه سوپ رو با لیمو ترش تازه بخورید خیلی خوشمزه تر و مقوی تره... نوش جوووووووووووون

+تاریخ یکشنبه 13 آذر1390ساعت 1:36 نویسنده سوگلی |

قیمه ریزه یکی از غذاهای خیلی خوشمزه کاشان هستش که مثله ابگوشت غذای تیلیتی به حساب میاد ولی خیلی مقوی و خوشمزس

طرز تهیه:

اوا پیاز داغ فراوون درست میکنیم و وقتی طلایی شد بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم....

بعد از اون سیب زمینی هایی که از قبل خرد کردیم(شبیه سیب زمینی هایی که تو استانبولی میریزیم)به پیاز داغمون اضافه میکنیم و میذاریم تا سرخ بشه....

وقتی سرخ شد بهش رب گوجه فرنگی و کمی رب فلفل قرمز اضافه میکنیم تا حسابی خوشرنگ بشه....

بعد از اون توی قابلممون تا نصفه اب میریزیم و درش رو میذاریم تا جوش بیاد....

تو مدتی که اب جوش بیاد ۱ بسته گوشت چرخکرده رو با یه عدد پیاز رنده شده و نمک و زرد چوبه مخلوط میکنیم و به حالته توپ توپ در میاریم....

وقتی اب جوش اومد گوشت های قلقلیمون رو به قابلمه اضافه میکنیم و بعد از اون تو قابلممون یه مشت نعناع خشک میریزیم تا طعم و بوی غذا عالی بشه....در اخر در قابلمه رو میذاریم تا ۱ ساعت....

بعد از ۴۵ دقیقه تا ۱ساعت میتونید غذارو میل کنید.....

***اگر چسبندگیه گوشت چرخکردتون برای قلقلی کردن کم بود میتونید یه تخم مرغ(سفیده)بهش اضافه کنید.

+تاریخ جمعه 11 آذر1390ساعت 3:28 نویسنده سوگلی |

   

سلام جیگرااااا با دو قسمت جدید تو وبلاگم در خدمتتوت هستم......

بخش اشپزخونه ننه سوگل و کلبه زیباییه سوگل بانو افتتاح شد

     

+تاریخ جمعه 11 آذر1390ساعت 2:55 نویسنده سوگلی |