پر از حرفای تازه
برای پخت دم باقالی که یه غذای خیلی راحت و سبک هست اول باید یه لیوان باقالی زرد(مثله عدس و لوبیا تو بسته های حبوبات تو همه سوپری ها وجود داره) رو به مدت ۱۰ دقیقه توی اب جوش بریزیم تا بجوشه....

بعد از ۱۰ دقیقه تو  ابکش میریزیم تا کامل ابش بره و بعد از اون پیاز داغ درست میکنیم و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک هم بهش اضافه میکنیم و وقتی طلایی شد باقالی زرد رو باهاش یه تفت میدیم تا خوشرنگ بشه....

بعد از اینکه تفتش دادیم ۲ تا ۳ پیمونه برنج رو میشوریم و به باقالی زردمون اضافه میکنیم و مثله برنج دمی میذاریم ابش تموم بشه و دم بکشه....

حتما تست کنید چون تنها غذاییه که با ترشی لیته  بی نظیر میشه

*برای خوشرنگ شدنه غذا همون زرد چوبه که میریزید کافیه ولی اگه کمی زعفرونم روی برنجتون بریزید و بذارید تا دم بکشه هم بوی خوبی میگیره هم خوشرنگ تر میشه!

*درکنار غذا میتونید از نیمرو هم استفاده کنید چون با این پلو خیلی خوشمزه میشه!

+تاریخ یکشنبه 11 تیر1391ساعت 2:33 نویسنده سوگلی |